Holleman – 20 de ani de excelenta!

20 de ani de viata ai unei companii au un sens anume.

Bineinteles, suntem constienti ca exista companii cu mai multi ani de activitate.

Initial, Holleman a luat nastere in Olanda cu mai bine de 80 de ani in urma. Cu toate acestea, compania activeaza deja de multi ani in Europa de Est si a trecut prin diferite etape, de la un numar mic de trailere, la nivelul de astazi.

Din toate punctele de vedere – numarul si diversitatea trailerelor, numarul de angajati, cifra de afaceri si calitatea – conducem liga transporturilor speciale si project cargo, in intreaga zona.

Nu a fost usor sa atingem acest nivel; si nu este usor sa il mentinem. Concurenta noastra este acerba si intotdeauna diferita, jucand mai mult sau mai putin corect in aceasta industrie. Piata de transporturi agabaritice s-a schimbat, insa noi ne-am adaptat.

Sunt bucuros sa observ la Holleman o echipa care a continuat aceasta provocare de-a lungul acestor multi ani de activitate. Multi dintre angajati sunt alaturi de Holleman de peste 10-15 ani (soferi, mecanici si angajati de birou). Trailerele pe care le-am putut achizitiona, oricine o poate face, insa oamenii sunt cei care alcatuiesc inima acestei companii.

Noi, doar ne-am tinut promisiunile si am fost seriosi. Seriosi cu noi insine, seriosi cu clientii, autoritatile si partenerii nostri. Ne-am straduit sa facem totul transparent, in timp util, sa comunicam si sa livram serviciul mult asteptat de catre client. Mandri putem privi in ochii tuturor celor ce interactioneaza cu noi.

Adoptam valori precum sanatate si siguranta, protectie a mediului, sprijin comunitar, grija pentru angajati. Toate acestea ofera satisfactie si implinire nu numai noua, dar si partenerilor nostri.

20 de ani de succes continuu este o confirmare in sine si va multumesc tuturor!

George Nita – Managing Director si Fondator al Holleman Romania.

director holleman

Posted in Articole Generale, Comunicate de presă and tagged , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *